Terug naar overzicht

4-Seasons Edge open bank rechts

4-Seasons heeft een nieuw loungeset in de collectie onder de serie Edge. Deze loungeset heeft een tijdloos en uniek design. De loungeset kenmerkt zich door het fantastische zitcomfort en de perfect kwaliteit. De Edge loungeset is opgebouwd uit verschillende onderdelen waar onder de open bank rechts zoals afgebeeld. Met dit element zorgt u ervoor dat de edge loungeset een compleet wordt. Het loungeset element is gemaakt van Hularo wicker en heeft een aluminium frame. De kussens extra stevig wat het zitcomfort ten goede komt. Het lounge element is los te bestellen en bestaat uit vier kussens. Ook is het mogelijk om de Edge loungeset compleet te bestellen bij Van der Garde Tuinmeubelen. 

Van 1049,- voor 895,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmetingen: 132 x 89 x 74 cm.
  • Zithoogte: 43 cm. 
  • armleuninghoogte: 63 cm. 
  • zitdiepte: 53 cm. 
  • 10 jaar garantie op vlechtwerk 

Kunstofvlechtwerk (wicker) 

Het wicker van de Edge loungeset blijft in goede conditie door het wicker twee keer per jaar te reinigen met 4-Seasons Wicker en textileen cleaner. Dit middel zorgt ervoor dat het vlechtwerk weer mooi schoon wordt en uw loungeset weer staat te stralen in uw tuin. Na uw loungeset te hebben schoon gemaakt met dit middel spoelt u deze royaal af met water. Erg belangrijk om te melden is dat wij het niet aanraden om een hogedrukreiniger of een agressief schoonmaakmiddel te gebruiken om uw loungeset schoon te maken. 

Edge lounge element

Uw loungeset leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak  te maken.

Bij voorkeur leveren wij de loungeset met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 a 2 weken na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw loungeset af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw loungeset bij onze vestiging in Duiven af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de loungeset bij de vestiging voor u klaar staat.

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten