Terug naar overzicht

4-Seasons Edge loungeset - Midden element

De Edge loungeset van 4-Seasons Outdoor is de mooie loungeset met een Hularo wicker vlechtwerk. De loungeset bestaat uit verschillende lounge elementen waaronder dit lounge element. Het middenelement van de Edge loungeset is erg handig, u kunt dit lounge element zowel in de linker als in de rechter kant van de loungebank plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u erg flexibel bent met de Edge loungeset. De Edge center heeft een lichte kleur wicker wat er erg goed uitziet met antraciet kleurige kussens. Het middenelement heeft een aluminium frame wat erg onderhoudsvriendelijk is. Bekijk hier de Complete loungeset Edge

Van 479,- voor 409,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmetingen: 60 x 89 x 74 cm.
  • Zithoogte: 43 cm. 
  • zitdiepte: 53 cm. 
  • 10 jaar garantie op vlechtwerk 
  • Multifunctioneel in de Edge loungeset

Kunstofvlechtwerk (wicker) 

Het wicker van de Edge loungeset blijft in goede conditie door het wicker twee keer per jaar te reinigen met 4-Seasons Wicker en textileen cleaner. Dit middel zorgt ervoor dat het vlechtwerk weer mooi schoon wordt en uw loungeset weer staat te stralen in uw tuin. Na uw loungeset te hebben schoon gemaakt met dit middel spoelt u deze royaal af met water. Erg belangrijk om te melden is dat wij het niet aanraden om een hogedrukreiniger of een agressief schoonmaakmiddel te gebruiken om uw loungeset schoon te maken. 

Edge lounge element

Uw loungeset leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak  te maken.

Bij voorkeur leveren wij de loungeset met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 a 2 weken na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw loungeset af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw loungeset bij onze vestiging in Duiven af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de loungeset bij de vestiging voor u klaar staat.

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten