Terug naar overzicht

Lounge diningset Richmond white grey

Richmond lounge diningset

De Richmond loungeset is de loungeset met een hoge rugleuning wat voor een stevig en goed zitcomfort zorgt. Door dat de loungeset een hogere tafel heeft is het ook mogelijk om eens een lekker hapje te eten aan de tafel. Met de grote hoek heeft u een extra zitplaats in de loungebank De dikke kussens in de loungebank met het zitten tot een feestje! 

De loungeset bestaat uit:

2x Open bank links/rechts
1x Big corner element
2x Bijzetkrukje
1x Hogere loungetafel inclusief glasplaat

De loungeset zal geleverd worden inclusief kussens!  

Van 2350,- voor 1895,-

VRAAG UW KORTING AAN

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
Bundelkorting met Lounge diningset Richmond white grey
Pakketprijs 1.979,00 Korting € 25,95 Normale prijs 2.004,95 Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten. Incl. 21% BTW. Bestellen
  • Materiaal: Vlechtwerk (wicker) kunststof
  • Afmeting: 270 x 270 cm.
  • Armleuninghoogte: 64
  • rugleuninghoogte: 97
  • Zitdiepte: 50
  • Bankdiepte: 83
  • Zithoogte 46
  • Afmeting tafel:140x80x66
  • 2 jaar garantie

Kunststof vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen

Een vlechtwerk (wicker) tuinmeubel blijft in goede conditie door deze twee maal per jaar te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) Spoel uw tuinset na het schoonmaken altijd royaal af met schoon water. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Advies: bescherm uw tuinset of loungeset in de wintermaanden met een afdekhoes. Hierdoor blijft uw tuinmeubel mooi schoon, zodat uw in het voorjaar gelijk weer kunt genieten!

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw loungeset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de loungeset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de loungeset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen loungeset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw loungeset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de loungeset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: