Retourneren en ruilen

Kan ik mijn aankoop ook retourneren of ruilen?

Bij Van der Garde Tuinmeubelen heeft u de mogelijkheid uw bestelling te retourneren of te ruilen. Hier moet u dan, binnen 14 dagen na ontvangst van de complete bestelling, melding van maken. U heeft na het maken van de melding nog 14 dagen de tijd om uw producten retour te sturen. Wij raden u aan bij het afhalen of bij bezorging uw bestelling te controleren. Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Artikelen die u wilt retourneren dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking aangeboden te worden, tevens dient het product ongeschonden zijn. Mocht het product toch beschadigd zijn dan kunnen wij hier een waardevermindering voor in rekening brengen. Wij zullen in beide gevallen het aankoopbedrag  aan u terugbetalen inclusief de verzendkosten, middels hetzelfde betaalmiddel als waar u mee heeft betaald, binnen enkele werkdagen, en uiterlijk binnen 14 dagen na dat u de melding dat u de overeenkomst wenst te ontbinden aan ons heeft gemaakt. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.. De kosten voor retour zending zijn voor uw rekening. Wanneer een retour of omruiling bij u afgehaald dient te worden, zullen we vooraf de kosten met u bespreken. De kosten voor het ophalen van bijvoorbeeld een loungeset, parasol of tuinset variëren tussen de €25,- en de €75,-.

Moet ik een reden voor retour aangeven?

Bij Van der Garde Tuinmeubelen is het niet verplicht aan te geven waarom u uw aankoop retour wilt doen, uiteraard stellen wij dit wel op prijs!

Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden?

Heeft u een artikel welke u terug wilt sturen, neemt u dan contact met ons op. Wilt u een artikel retour brengen, dan kan dit zonder afspraak tijdens onze openingstijden.

Herroepingsformulier

Wilt u uw bestelling herroepen? Dit is mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst bestelling. Wilt u hier gebruik van maken vul dan het herroepingsformulier correct in en verstuur deze binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar info@vdgarde.nl of per post naar Dalwagenseweg 17, 4043 MS Opheusden t.a.v. Retour webshop.

PDF: Herroepingsformulier

U kunt in plaats van ons eigen formulier ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht.

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten