Terug naar overzicht

3-laags Tuinsethoes rond 320 cm

Eurotrail 3-laags Tuinsethoes

Deze is gemaakt van SFS-3 layer materiaal. Het speciale SFS-3 materiaal is een textiel soort welke opgebouwd is uit 3 lagen. Door het ademend effect van deze hoes kan het condens water verdampen. Deze hoes is extreem UV bestendig en vuil en waterafstotend. Met deze beschermhoes heeft u absoluut langer plezier van uw tuinsethoes.

119,95

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal hoes: SFS-3 (ademend)
  • Doorsnede hoes: 320 cm.
  • Hoogte hoes: 80 cm.

TIP:

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels en kussens vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht. 

Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien. Laat de kussens dus niet voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Ze zullen dan klam/nat gaan worden.

Ook als het doek plat op het tafelblad ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat er wat afstand ontstaat tussen het doek en het blad, hierdoor creeert u ventilatie.

Tuinsethoes

Uw tuinsethoes leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering  gaat plaatsvinden. Afhankelijk van uw bestelling zullen de verzendkosten maximaal €4,99 zijn. In het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinsethoes af te halen in onze showroom in Opheusden of Duiven. Deze is hier over het algemeen altijd in voorraad. Als u een 100% garantie wil of de tuinsethoes ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten