Terug naar overzicht

Eurotrail draagtas Tuinkussens

Eurotrail Draagtas voor tuinmeubelkussens

Deze draagtas is zeer geschikt voor het vuil en stofvrij opbergen van uw tuinstoel kussens. In de draagtas kunnen 4 kussens van maximaal 125x50x8 cm. 

Let op! De kussentas is niet 100% waterdicht!

21,50

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal hoes: Polyester/Nylon (waterdicht)
  • Lengte tas: 125 cm.
  • Breedte tas: 50 cm.
  • hoogte tas: 32 cm.
  • Draagtas is geschikt voor 4 tuinmeubelkussens

TIP:

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels en kussens vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht. 

Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien. Laat de kussens dus niet voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Ze zullen dan klam/nat gaan worden.

Ook als het doek plat op het tafelblad ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat er wat afstand ontstaat tussen het doek en het blad, hierdoor creeert u ventilatie

Draagtas tuinmeubelkussens

Uw draagtas leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering  gaat plaatsvinden. Afhankelijk van uw bestelling zullen de verzendkosten maximaal €4,99 zijn. In het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw draagtas af te halen in onze showroom in Opheusden of Duiven. Deze is hier over het algemeen altijd in voorraad. Als u een 100% garantie wil of de draagtas ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: